2011. december 23., péntek

Karácsony POWER BALANCE egyensúly karkötő EREDETI - Jelenlegi ára: 690 Ft

EREDETI POWER BALANCE KARKÖTŐ DOBOZZAL.
Szállítási díj:  5db rendeléséig egy szállítási díjat számolunk fel, bármit ír ki a vatera a rendeléskor. (500Ft előre utaláskor, 1400Ft utánvéttel. )
Jelenleg raktáron levő színek S, M, L, XL méretben:   
XS(16cm)
S (17, 5cm) 
M (19cm) 
L (20, 5cm) 
XL (22cm)
Kérdezz rá mielőtt leütöd, hogy van e olyan szín és méret amilyet szeretnél.
Színek a kép szerint
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
31
32
33
LEÜTÉS ELŐTT MINDEN ESTEBEN ÉRDEKLŐDJ, HOGY VAN-E MÉG RAKTÁRONA A KÍVÁNT SZÍNBŐL MÉRET!!!
MI AZ A POWER BALANCE?
A Power Balance egy forradalmi technológia, mely Mylarhologramokat használva pozitívan hat az emberi test természetes energiamezejére; ezáltal jelentősen javítva az egyensúlyt, erőt és a hajlékonyságot. Profi sportolókkal kifejlesztett termék, legfőbb hatása a magasabb fizikai teljesítőképesség, de nemcsak sportolóknak, hanem minden fizikai munkát végzőnek ajánljuk.
• HOGYAN MŰKÖDIK A HOLOGRAM?
A Power Balance hologramos termékek alapelve, hogy a Keleti gyógymódokhoz hasonlóan optimalizálja az emberi test energiaáramlását. A Power Balance termékekben található hologramot úgy tervezték, hogy az emberi test frenkvenciáján rezonálva interakcióba lépjen teste energiamezejével
Minden fogható dolognak – személynek, állatnak, kőnek vagy fának a földön, sőt még magának a Földgolyónak is megvan a maga természetesrezonanciafrekvenciája. A Föld elektromágneses tere, a világűr, és a meditálásban lévő emberek kb. 7, 8 Hz hullámhosszon rezonálnak. Ezt a frekvenciát Shumannrezonanciának hívják. Az összes rezonanciafrekvencia kiegyensúlyzott kölcsönös hatása nagyon fontos, hogy az emberi szervezet helyesen működjön.
A Power Balance karkötő képes az SFR rezgésszámot kijavítani és ezzel hamornizálni az emberi test energiaáramlásait, melyeket az elektroszmog zavar. Az elektroszmogot olyan berendezések bocsájtják ki mint a mobiltelefonok, transzformátorok, számítógépek, wifi és bluetoothberendezések, TV, mikrohullámú sütők és tulajdonképen minden olyan berendezés amely elektromágneses sugarakat bocsájt ki. A Power Balance karkötő pozitív tulajdonságait már néhány hónapja sok ismert profisport és celeb személyiség is élvezi.
Power Balance mindenki részére
Mindenki, aki növelni szeretné a fizikai teljesítményképességét, stabilitását, vagy flexibilitását, kipróbálhatja a Power Balancehatását. A felhasználók említik még az alvás javulását, az immunrendszer erősödését, jobb stresszekezelést, és a fájdalmas ízületek és izmok lazítását. Az idősebb emberek a teljes életminőség javulását észlelték.
A termék raktáron van, utalás után azonnal tudom postázni.
Átvételi mód: Előre utalás esetén ajánlott levél vagy postai utánvéttel , személyesen a Camponában vagy a budaörsi tescoban .
 
Kérem, hogy csak akkor üsse le az aukciót, ha 1 héten belül fizeti a terméket. Ellenkező esetben negatív visszajelzést írok a 8. napon. Kivétel: ha a leütés előtt egyeztetünk a hosszabb fizetési határidőről. Cserébe én is 1 héten belül postára adom a csomagot.
SZEMÉLYES ÁTADÁSRA KIZÁRÓLAG A CAMPONÁBAN  ÉS A BUDAÖRSI TESCOBAN VAN LEHETŐSÉG. KÉRLEK, HOGY ENNEK TUDATÁBAN LICITÁLJ!!!
Kérlektekintsd meg további termékeinket: Ékszerek, Órák, Kozmetikumok, Led világítás technikák


Jelenlegi ára: 690 Ft

Az aukció vége: 2012-01-06 08:28
. Karácsony POWER BALANCE egyensúly karkötő EREDETI - Jelenlegi ára: 690 Ft