2011. december 24., szombat

Candy biztonsági ajtózár - Jelenlegi ára: 700 Ft

Lásd kép
Állapot: Amíg használatban volt hibát nem produkált.
Általánosan a meghirdetett alkatrészekről:
A mosógépünk típusa amiből bontottam Candy CTY835. Elméletileg a legtöbb alkatrész más hasonló Candy típushoz is jó lehet sőt megmerem kockáztatni más márkába is. Ahol tudom leírom/fényképezem az alkatrész típusszámát is.
Meghirdetésre csak azok az alkatrészek kerülnek, amikről 99%-al biztonsággal állíthatom hibátlanságukat, hiszen a készülék elromlását okozó hibától függetlenek, a készülék leállásáig tökéletesen üzemeltek.
A tényleges hiba miatt érintett alkatrészek kivételével - üst+dob+ékszíj+ékszíjtárcsa (ezeket egybe kidobtam a fűtőszállal együtt) - minden eladó belőle, esztétikailag nagyon szép, 6 éves gépről van szó.
Ha az általad keresett alkatrész nincs feltöltve jelezd nekem, írd meg neked mennyit érne meg és én megírom megvan-e még és ha megegyezünk feltöltöm.
A gépet mi is használtan vettük 1 éve. Van olyan alkatrész is feltöltve amin pl anno szakik eltörtek egy műanyag pöcköt, vagy pl javítva lett. Ha a gyári állapottól eltérést találok az alkatrészen, az szerepelni fog a hirdetésben.
Átvétel:
Személyesen Debrecenben ill. futárral, postával küldve. A termékre vonatkozó küldési költséget keresd a terméklap "Szállítás és garanciális feltételek" füle alatt.
Garancia: 1 hét


Jelenlegi ára: 700 Ft

Az aukció vége: 2011-12-28 00:43
. Candy biztonsági ajtózár - Jelenlegi ára: 700 Ft